Politica de confiden╚Ťialitate


I. Generalit─â╚Ťi

 

Site-ul www.cristal.md (├«n continuare ÔÇ×siteÔÇŁ), dedicat serviciilor de procurare a produselor ├«n mediul online, apar╚Ťine companiei Nunta SRL, cu sediul ├«n Mun.Chi╚Öin─âu, str.P.Zadnipru 2/1. Prin utilizarea site-ului www.cristal.md accepta╚Ťi Acordul de confiden╚Ťialitate a datelor, prezentat ├«n continuare.

 

Acest document se refer─â la colectarea ┼či utilizarea informa╚Ťiilor personale pe care ni le furniza╚Ťi ├«n mod direct sau indirect ├«n momentul ├«n care folosi╚Ťi serviciile oferite de c─âtre acest site web.

 

Ne rezerv─âm dreptul de a efectua modific─âri sau actualiz─âri asupra prevederilor prezentului Acord de confiden╚Ťialitate, f─âr─â o ├«n╚Ötiin╚Ťare prealabil─â. Cea mai recent─â versiune va putea fi mereu accesat─â la adres─â web.

 

Nunta SRL este con╚Ötient─â de importanta protej─ârii informa╚Ťiilor preluate de la Dumneavoastr─â, iar acordul de fat─â stipuleaz─â modul ├«n care utiliz─âm aceste date.

 

De asemenea, recomand─ârile Dumneavoastr─â sunt ┼či vor fi mereu binevenite ÔÇô v─â rug─âm (┼či v─â mul┼úumim anticipat) s─â utiliza┼úi cu ├«ncredere adresa support@cristal.md pentru a ne trimite idei, sugestii, p─âreri sau reclama┼úii.

 

II. Preluarea datelor

 

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â beneficia╚Ťi de procurarea produselor oferite prin intermediul site-ului - va fi nevoie s─â ne furniza┼úi informa┼úii personale.

 

Toate produsele ╚Öi serviciile prezentate pe www.cristal.md pot fi achitate prin intermediul cardurilor bancare VISA ╚Öi MasterCard prin conexiunea securizat─â (http://egateway.victoriabank.md) al companiei Victoriabank str. 31 August 1989, 141 Chi╚Öin─âu, Moldova. www.cristal.md se oblig─â s─â nu divulge datele personale c─âtre persoane sau companii ter╚Ťe, cu excep╚Ťia cazurilor prev─âzute de legisla╚Ťia Republicii Moldova.

 

Datele sunt preluate doar ├«n cazul c├ónd accepta┼úi voluntar ┼či ├«n cuno┼čtin┼ú─â de cauz─â transmiterea acestora c─âtre noi. Paginile din cadrul site-ului unde este nevoie de aceste informa┼úii con┼úin o leg─âtur─â c─âtre documentul de fa┼ú─â, pentru a putea fi analizat, ├«n caz de necesitate.

 

├Än plus, pe l├óng─â datele personale, sistemele noastre preiau ├«n mod automat ┼či o serie de informa┼úii anonime, care sunt folosite ├«n scopul analizei gradului de utilizabilitate a site-ului ┼či al optimiz─ârii serviciilor oferite.

 

III. Utilizarea datelor

 

Informa┼úiile confiden┼úiale preluate de pe site sunt folosite numai ├«n sensul utiliz─ârii cu succes a serviciilor oferite, dar ┼či pentru a lua leg─âtura cu Dumneavoastr─â ├«n caz de necesitate.

 

În plus, vor putea fi folosite pentru a vă prezenta noi oportunităţi, oferte sau alte informaţii.

 

IV. Dezv─âluirea datelor colectate

 

Vă asigurăm că, fără acordul Dumneavoastră, Nunta SRL nu va divulga unei terţe persoane informaţiile preluate, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege, atunci când transmiterea acestor date este absolut necesară.

 

Dumneavoastră sunteţi responsabil de păstrarea confidenţialităţii informaţiilor personale, inclusiv de utilizarea cu grijă a datelor folosite pentru autentificarea Dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea acestor date se face cu sau fără voia Dumneavoastră.

 

Angaja┼úii no┼čtri sunt obliga┼úi s─â respecte cu stricte┼úe confiden┼úialitatea oric─âror date personale aflate ├«n posesia noastr─â.

 

Din p─âcate niciun transfer de date prin Internet nu este garantat ca fiind ├«n ├«ntregime sigur. Totu┼či, vom lua toate m─âsurile rezonabile pentru ca siguran┼úa informa┼úiilor Dumneavoastr─â personale s─â r─âm├ón─â intact─â.

 

V. Cookies

 

Fi┼čierele Cookies sunt transmise de c─âtre un site web c─âtre discul rigid al vizitatorului, cu scopul stoc─ârii anumitor informa┼úii. Cookies reprezint─â un standard industrial ┼či sunt utilizate pe larg de majoritatea site-urilor web, inclusiv de al nostru (├«n sensul simplific─ârii accesului unui utilizator la site). Aceast─â tehnologie permite adaptarea con┼úinutului prezentat pe site la necesit─â┼úile Dumneavoastr─â. Totu┼či, dac─â nu dori┼úi colectarea datelor prin intermediul fi┼čierelor Cookies, ave┼úi posibilitatea s─â dezactiva┼úi aceast─â tehnologie ├«n browserul Dumneavoastr─â. Re┼úine┼úi ├«ns─â c─â fi┼čierele Cookies ar putea fi necesare pentru furnizarea anumitor facilit─â┼úi ale serviciilor.

 

VI. Accesul la date

 

V─â asigur─âm c─â lu─âm toate m─âsurile rezonabile pentru protec┼úia datelor personale ale Dumneavoastr─â, dar ┼či pentru men┼úinerea lor ├«ntr-o stare corect─â ┼či actual─â. ├Än eventualitatea ├«n care ve┼úi descoperi informa┼úii incorecte despre Dumneavoastr─â ÔÇô v─â rug─âm (┼či v─â mul┼úumim anticipat) s─â ne contacta┼úi pentru a efectua modific─ârile necesare.

 

├Än plus - angaja┼úii no┼čtri sunt obliga┼úi s─â respecte cu stricte┼úe confiden┼úialitatea oric─âror date personale aflate ├«n posesia noastr─â.

 

Acordul de fa┼ú─â este ├«ncheiat ├«ntre Dumneavoastr─â ┼či Nunta SRL. El reglementeaz─â modul de utilizare de c─âtre Dumneavoastr─â a (serviciilor oferite prin intermediul) site-ului www.cristal.md, av├ónd prioritate ├«n fa┼úa oric─ârui acord precedent dintre Dumneavoastr─â ┼či Nunta SRL.

 

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Operator de date cu caracter personal cu numărul de înregistrare ___________

 

Angajamentul ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal

 

├Äncrederea dumneavoastr─â ├«n serviciile ╚Öi personalul nostru este una dintre principalele noastre preocup─âri. In acest sens, pentru a va furniza cea mai buna experien╚Ťa posibil─â, ne concentr─âm pe continua ├«mbun─ât─â╚Ťire ├«n ├«ntreaga noastr─â activitate.

 

ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL cunoa╚Öte importan╚Ťa datelor dumneavoastr─â personale ╚Öi se angajeaz─â s─â protejeze confiden╚Ťialitatea ╚Öi securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi s─â v─â furniz─âm ├«ntr-o manier─â integrat─â informa╚Ťiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n cadrul prezentelor Termeni si Condi╚Ťii.

 

ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL respect─â confiden╚Ťialitatea tuturor clien╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi confiden╚Ťialitatea tuturor vizitatorilor website-urilor noastre ╚Öi va trata/prelucra datele personale cu mare aten╚Ťie, in condi╚Ťii tehnice si organizatorice de securitate adecvat─â.

 

ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL prelucreaz─â datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastr─â, in calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derul─ârii raporturilor comerciale/contractuale la accesarea serviciilor oferite de ÔÇŁNuntaÔÇŁ SRL.

 

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastr─â, daca sunt oferite cu buna ╚Ötiin╚Ťa, de buna voie, din proprie ini╚Ťiativa, fie la solicitarea ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL., de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda produse online, participarea la tombole si concursuri, prin completarea datelor in formularul de ├«nregistrare cont pe un website ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, etc.

 

Utilizarea acestui website dar si a altor website-uri ÔÇŁNuntaÔÇŁ SRL de c─âtre dumneavoastr─â se supune prezentelor prevederi si Condi╚Ťiilor generale, tehnice si de participare ale ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL.

 

Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si condi╚Ťii nu utiliza╚Ťi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furniza╚Ťi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii s─â fie condi╚Ťionate de furnizarea datelor dvs. personale.

 

ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL nu va prelucra datele dumneavoastr─â personale dec├ót in m─âsura in care acest demers este necesar ├«ndeplinirii scopurilor mai jos men╚Ťionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confiden╚Ťialitate a datelor.

 

Ce date cu caracter personal prelucreaz─â ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL?

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezint─â orice opera╚Ťiune sau set de opera╚Ťiuni, care se efectueaz─â asupra datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozi╚Ťie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restric╚Ťionarea, blocarea, ╚Ötergerea, distrugerea, arhivarea.

 

Pentru a accesa website-urile ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, nu este nevoie sa ne furniza╚Ťi niciun fel de date cu caracter personal.

 

In contextul desf─â╚Öur─ârii activit─â╚Ťii curente a ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, inclusiv derul─ârii activit─â╚Ťii comerciale/contractuale, procurare produselor, precum si in contextul ├«ndeplinirii obliga╚Ťiilor legale, va putem solicita anumite date cu caracter personal.

 

In acest sens, ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL va prelucra, printre altele, urm─âtoarele date cu caracter personal: numele ╚Öi prenumele, telefon/fax, adresa de domiciliu/re╚Öedin╚Ť─â, e-mail, IDNP

 

Cine sunt persoanele vizate?

 

Persoanele (vizate) ale c─âror date pot fi prelucrate de c─âtre ÔÇŁNuntaÔÇŁ SRL, exclusiv in scopurile mai jos men╚Ťionate sunt:

 

Clien╚Ťi persoane fizice ai ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL (actuali, fo╚Öti sau poten╚Ťiali), vizitatori, public larg, reprezentan╚Ťii/├«mputernici╚Ťii ai acestora, legali sau conven╚Ťionali;

 

Consecin╚Ťele refuzului furniz─ârii datelor cu caracter personal Dumneavoastr─â, in calitate de persoana vizata, sunte╚Ťi obliga╚Ťi sa furniza╚Ťi date complete, actualizate si corecte.

 

Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activit─â╚Ťii, ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL va solicita datele cu caracter personal necesare prest─ârii respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furniz─ârii serviciilor ÔÇŁNuntaÔÇŁ SRL. Atunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi un serviciu furnizat de ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, vom colecta date personale ├«n leg─âtura cu prestarea respectivelor servicii.

 

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea acces─ârii serviciilor ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL prin intermediul website-urilor de╚Ťinute de ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, dumneavoastr─â sunte╚Ťi informat/a si/sau va exprima╚Ťi in mod expres consim╚Ť─âm├óntul (va da╚Ťi acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozi╚Ťiile legale privind protec╚Ťia persoanelor fizice in ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circula╚Ťie a acestor date (legisla╚Ťia interna legea nr.133/2011 privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal).

 

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru ├«ndeplinirea unei obliga╚Ťii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, dumneavoastr─â pute╚Ťi refuza o astfel de prelucrare sau va pute╚Ťi retrage consim╚Ť─âm├óntul dat anterior, refuzul urm├ónd sa produc─â efecte pentru viitor. Spre exemplu, Persoanele vizate ├«╚Öi pot retrage consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct, oferte personalizate, oric├ónd si f─âr─â sa fie necesar sa indice un motiv. Ulterior solu╚Ťion─ârii cererii de retragere a consim╚Ť─âm├óntului, persoana vizat─â nu va mai primi inform─âri comerciale cu privire la serviciile oferite de ÔÇŁNuntaÔÇŁ SRL

 

Care sunt scopurile colect─ârii datelor cu caracter personal?

 

Utilizam datele dumneavoastr─â cu caracter personal doar in urm─âtoarele scopuri:

 

Derularea activit─â╚Ťii comerciale/contractuale a ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL;

 

Marketing, promovare, reclam─â, publicitate, concursuri, loterii publicitare, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate; dezvoltarea si ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor

 

Gestionarea rela╚Ťiilor cu clien╚Ťii; comunicarea comerciala cu clien╚Ťii prin orice mijloc de comunicare;

 

├Ändeplinirea obliga╚Ťiilor legale incidente;

 

Comunicarea cu institu╚Ťiile publice sau de interes public;

 

Activit─â╚Ťi de audit si control/supraveghere;

 

Arhivare, scopuri statistice;

 

Colectare debite/Recuperare debite restante;

 

Solu╚Ťionarea disputelor si litigiilor, punerea in executare a unor hot─âr├óri judec─âtore╚Öti, arbitrale etc.

 

ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL va considera toate informa╚Ťiile colectate de la dumneavoastr─â ca fiind confiden╚Ťiale si nu le va partaja cu ter╚Ťi (cu excep╚Ťia partenerilor de afaceri, a╚Öa cum este aceasta situa╚Ťie descrisa mai jos) f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â expres si anterior.

 

Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal?

 

Destinatarii datelor pot fi chiar persoanele (vizate) care au furnizat datele persoane, dup─â cum urmeaz─â:

 

Clien╚Ťi persoane fizice ai ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL (actuali, fo╚Öti sau poten╚Ťiali), vizitatori, public larg, reprezentan╚Ťi/├«mputernici╚Ťi acestora, legali sau conven╚Ťionali; (pentru scopul derul─ârii raporturilor comerciale/contractuale);

 

Destinatarii (al╚Ťii dec├ót persoanele vizate) datelor pot fi: autorit─â╚Ťi publice centrale si locale, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti, politie, (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), societ─â╚Ťi bancare, executori judec─âtore╚Öti, societ─â╚Ťi de asigurare si reasigurare, organiza╚Ťii de cercetare a pie╚Ťei (scop statistic) etc.

 

Confiden╚Ťialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de c─âtre ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL si nu vor fi furnizate c─âtre al╚Ťi ter╚Ťi in afara celor men╚Ťiona╚Ťi in prezentul document.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop promo╚Ťional (marketing)

 

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastr─â (cum ar fi: nume si prenume, adresa de e-mail, nr. fax, nr. telefon mobil/fix, etc) vor putea fi prelucrate de ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL cu respectarea drepturilor dvs., in special a dreptului de informare si opozi╚Ťie, in urm─âtoarele scopuri: marketing (inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunic─âri comerciale pentru serviciile ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, inclusiv cele dezvoltate ├«mpreun─â cu un partener ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunica╚Ťii electronice. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastr─â vor putea fi folosite in scop promo╚Ťional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, cu respectarea drepturilor dumneavoastr─â.

 

In cazul in care ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL inten╚Ťioneaz─â sa utilizeze datele dumneavoastr─â in scopuri de marketing direct, (daca persoanele vizate au optat in acest sens) dvs. ve╚Ťi fi informa╚Ťi in prealabil. Dumneavoastr─â va pute╚Ťi exercita dreptul de prevenire a unei asemenea prelucr─âri prin selectarea casetelor adecvate din formularele/documentele utilizate pentru colectarea datelor cu caracter personal.

 

Indiferent de situatei, in cazul in care ve╚Ťi dori ca datele cu caracter persoanal sa ├«nceteze a mai fi prelucrate de ÔÇŁNuntaÔÇŁ SRL, ne pute╚Ťi solicita in mod expres ├«ncetarea oric─ârei prelucr─âri de date din partea noastr─â. Totodat─â, atunci c├ónd ve╚Ťi dori sa nu mai primi╚Ťi materiale informative din partea ÔÇŁNuntaÔÇŁ SRL, va pute╚Ťi dezabona folosind butonul ÔÇ×DezabonareÔÇŁ

 

In rela╚Ťia cu ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL, dumneavoastr─â, beneficia╚Ťi conform prevederilor legale aplicabile de urm─âtoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ╚Ötergerea datelor, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozi╚Ťie si procesul individual automatizat.

 

Durata prelucr─ârii datelor cu caracter personal

 

├Än vederea realiz─ârii scopului men╚Ťionat, ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL va prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal pe toata perioada de desf─â╚Öurare a rela╚Ťiilor contractuale pentru care a╚Ťi accesat serviciul, pana in momentul in care dumneavoastr─â, sau reprezentantul legal/conven╚Ťional al dvs, ve╚Ťi exercita dreptul de opozi╚Ťie/ de ╚Ötergere (cu excep╚Ťia situa╚Ťiei in care ÔÇťNunta SRL prelucreaz─â datele in baza unei obliga╚Ťii legale sau justifica un interes legitim). Ulterior ├«ncheierii opera╚Ťiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, ├«n scopul pentru care au fost colectate, dac─â dumneavoastr─â sau reprezentantul legal/conven╚Ťional nu ve╚Ťi exercita dreptul de opozi╚Ťie/de ╚Ötergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de c─âtre ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL pe durata de timp prev─âzut─â ├«n procedurile interne ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL si/sau vor fi distruse.

 

Ce masuri de siguran╚Ťa sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastr─â?

 

Pentru a evita utilizarea fără drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, împreună cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

 

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodat─â garantata. In timp ce ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL depune toate eforturile in privin╚Ťa protej─ârii datelor dumneavoastr─â personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise c─âtre website-urile ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL. Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastr─â. Odat─â ce primim informa╚Ťia referitoare la dumneavoastr─â, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguran╚Ťa ├«mpotriva utiliz─ârii neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulg─ârii datelor personale.

Pentru a spori gradul de securizare a datelor, "Nunta" SRL utilizeaz─â serviciul Cloudflare Inc, care ofer─â protec╚Ťie contra atacurilor cibernetice ╚Öi amenin╚Ť─ârilor online.

 

Condi╚Ťiile transferurilor de date personale in afara spa╚Ťiului UE si al Zonei Economice-Europene

 

Transferurile de date in afara spa╚Ťiului UE si al Zonei Economice-Europene se pot face numai in condi╚Ťiile prev─âzute de legisla╚Ťia specifica na╚Ťionala si UE privind protec╚Ťia persoanelor fizice in ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circula╚Ťie a acestora.

 

Care sunt drepturile dumneavoastr─â?

 

Prin citirea acestui document, dumneavoastr─â ati fost informat/a cu privire la drepturile de care beneficia╚Ťi, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ╚Ötergerea datelor, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozi╚Ťie si procesul individual automatizat. Totodat─â, atunci c├ónd prelucrarea se realizeaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt, dumneavoastr─â ave╚Ťi dreptul, de a va retrage consim╚Ť─âm├óntul in orice moment in forma scrisa, adresata ÔÇťNUNTAÔÇŁ SRL., in condi╚Ťiile legisla╚Ťiei aplicabile, f─âr─â a afecta legalitatea prelucr─ârii efectuate pe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia.

 

De asemenea, dumneavoastr─â aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si f─âr─â nicio justificare, prelucr─ârii datelor personale in scop de marketing direct, utiliz├ónd, daca este cazul, func╚Ťia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

 

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastr─â ave╚Ťi dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furniza╚Ťi c─âtre ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL sa fac─â obiectul unei prelucr─âri, cu men╚Ťionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive ├«ntemeiate si legitime, legate de situa╚Ťia dvs. particulara, cu excep╚Ťia cazurilor in care ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL demonstreaz─â ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaz─â intereselor, drepturilor si libert─â╚Ťilor dumneavoastr─â sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept in instan╚Ťa. In caz de opozi╚Ťie nejustificata, ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL este ├«ndrept─â╚Ťita sa prelucreze in continuare datele in cauza.

 

Prin citirea acestui document dumneavoastr─â a╚Ťi luat cuno╚Ötin╚Ťa si ├«n╚Ťelege╚Ťi faptul ca datele cu caracter personal furnizate c─âtre ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL si/sau derularea activit─â╚Ťii comerciale/contractuale.

 

Cum va pute╚Ťi exercita drepturile dumneavoastr─â?

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastr─â va pute╚Ťi adresa Specialistului de date personale din cadrul ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: support@cristal.md sau la urm─âtoarea adresa de corespondenta: ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL mun. Chi╚Öin─âu,str.P.Zadnipru 2/1.

 

Aceste prevederi pot suferi modific─âri/actualiz─âri ocazionale. Va recomandam sa verifica╚Ťi la fiecare utilizare a website-urilor ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informa╚Ťi in leg─âtura cu acestea. Prin accesarea website-urilor ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL sau utilizarea serviciilor ÔÇťNuntaÔÇŁ SRL prin intermediul website-urilor men╚Ťionate, ulterior modific─ârilor, se vor considera acceptate, noile prevederi.

 

Dreptul de autor

Compania Nunta SRL de╚Ťine dreptul de autor asupra imaginilor ╚Öi textelor plasate pe site www.cristal.md. ├Än caz de sesizare a unei ├«nc─âlc─âri, pute╚Ťi raporta despre aceasta la urm─âtoarea adres─â: support@cristal.md.